Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerasysteem kopen Zwolle

Uw huis of bedrijf beschermen tegen inbraak en ander onraad gaat het beste als u goede sloten laat installeren. Daarnaast kunt u uw veiligheid nog verder vergroten met de installatie van een camerasysteem. Een camerasysteem kopen Zwolle doet u nu heel gemakkelijk via ons bedrijf. Wij leveren alleen de beste systemen die zijn goedgekeurd en waarvan u dus op aan komt mocht er onraad zijn in en om uw woning. De beelden die het camerasysteem maakt kunnen in geval van een inbraak de politie van dienst zijn bij het opsporen van de daders..

Een camerasysteem kopen kan u veel problemen besparen

Wanneer uw pand is beveiligd met een camerasysteem zullen inbrekers uw huis of uw bedrijf liever overslaan omdat zij natuurlijk niet het risico willen lopen om te worden gefilmd. Want ook met een vermomming zijn ze vaak toch nog goed te herkennen als de beelden van goede kwaliteit zijn. Wilt u dus de kans verkleinen dat u slachtoffer wordt van een inbraak of overval, laat dan vandaag nog een camerasysteem installeren.

Wij adviseren u graag over het vergroten van uw veiligheid

Wilt u vrijblijvend worden geïnformeerd over de mogelijkheden om uw veiligheid en die van uw gezin of uw medewerkers te vergroten? Vraag dan vandaag nog om meer informatie over het installeren van een camerasysteem. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0528 – 370801. Ook kunt u natuurlijk uw vraag stellen via e-mail, stuur dan uw bericht naar info@kipbeveiliging.nl.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>