Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerasystemen Groningen

Camerasystemen in Groningen maken de boel een stuk veiliger. Jaarlijks krijgen veel bedrijven en particulieren te maken met inbraak en diefstal. Dit is natuurlijk al erg vervelend, maar het wordt nog vervelender wanneer de verzekering de schade niet wil vergoeden omdat u onvoldoende maatregelen heeft genomen om de risico’s te beperken. Door camerasystemen in Groningen aan te schaffen kunt u de risico’s op inbraak en diefstal beperken. U kunt voor betrouwbare en betaalbare camerasystemen bij Kip Beveiliging terecht.

Betrouwbare en betaalbare camerasystemen in Groningen

Wij bieden u de meest uiteenlopende oplossingen op het gebied van beveiliging. Ook wanneer u interesse heeft de montage van in goede camerasystemen in Groningen bent u welkom bij ons. Indien gewenst komen wij ter plaatse om de huidige situatie te beoordelen. Wij kunnen u vervolgens adviseren over de aanschaf en montageplaatsen van camerasystemen in Groningen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat een pand nodig heeft om de beveiliging te optimaliseren. Wij leveren dan ook niet alleen camerasystemen in Groningen, maar ook de meest uiteenlopende andere beveiligingsproducten en –oplossingen.

Neem contact op

Het beveiligen van een pand is altijd belangrijk, of het nu gaat om een bedrijfspand of een particuliere woning. Niemand wil met inbraak te maken krijgen en al zeker niet met de grote gevolgen van inbraak. Met de juiste camerasystemen in Groningen kunt u de risico’s beperken. Wij adviseren u graag wanneer u interesse heeft in een hoogwaardige beveiligingsoplossing. Neemt u gerust eens contact met ons op. U kunt bellen naar 0528 – 37 08 01 of mailen naar info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud