Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerasystemen Hoogeveen

Voor een ruime keuze uit camerasystemen in Hoogeveen gaat u naar Kip beveiligingstechniek. Steeds meer mensen maken gebruik van camerabewaking. Niet alleen bedrijven en winkels, maar ook woningen worden tegenwoordig beveiligd met camerasystemen. Een logische ontwikkeling als je nagaat dat er elke 73 seconden een poging tot inbraak wordt gedaan in Nederland.

Werken met passende camerasystemen in Hoogeveen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden op het gebied van camerasystemen en oneindig veel variaties in onderdelen. Denk hierbij aan verschillen in camera's, monitoren, digitale opslag van beelden en transmissie van beelden. Dan zijn er nog mogelijkheden op het gebied van verlichting. Wilt u uw camera onzichtbaar of juist zichtbaar verlichten? Wij raden altijd zichtbare verlichting aan, omdat dit de locatie minder aantrekkelijker voor ongewenste gasten. De uiteindelijke beslissing ligt echter bij u. Kip beveiligingstechniek Hoogeveen zet alle mogelijkheden voor u op een rij zodat u de juiste keuze kunt maken.

Om een passend camerasysteem samen te kunnen stellen, moet het doel van deze duidelijk zijn. Is het camerasysteem bedoeld ter observatie, herkenning van personen of voertuigen of voor andere doeleinden? Het doel van het systeem vormt de de basis voor het advies dat u van ons krijgt. Op deze manier biedt Kip beveiligingstechniek Hoogeveen altijd professionele camerasystemen die voldoen aan uw wensen. 

Camerasystemen Hoogeveen voor ieder budget

Camerasystemen zijn verkrijgbaar voor ieder budget. Ook als u minder te spenderen heeft kunt u uw bedrijfspand of woning beveiligen. Kip beiligingstechniek Hoogeveen werkt met een standaard pakket dat u kunt uitbreiden of juist vereenvoudigen. Hoe professioneler het systeem, des te meer kosten u kwijt bent. Daarom is het belangrijk om te kijken naar wat u wilt bereiken met de camerasystemen. Zo betaalt u nooit te veel.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud