Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerasystemen in Zuidwolde, Drenthe geen overbodige luxe

Wat is de meerwaarde van camerasystemen voor uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe? Die vraag heeft u zich ongetwijfeld gesteld, anders bevond u zich niet op deze pagina. Het nut van camerasystemen is groot en daarnaast ook broodnodig, want weet u wel hoeveel inbraakpogingen er jaarlijks in Nederland zijn? Wel 450 duizend, wat erop neerkomt dat erom de 73 seconden een poging tot inbraak wordt gedaan! Schrikbarend hoog, nietwaar? Met een goed camerasysteem wordt de dreiging al een stuk kleiner en vergroot u de veiligheid van uzelf en uw spullen. Uit onderzoek blijkt ook dat inbrekers vaak uit uw eigen stad of dorp komen en het vaakst via de achterkant van een woning of bedrijf naar binnen proberen te komen. De plaats waar sowieso camera’s moeten komen te hangen, mag nu duidelijk zijn.

KIP’s camerasystemen verkleinen risico’s in Zuidwolde, Drenthe

KIP is zich terdege bewust van de dreigende risico’s van inbraken en biedt daarom voor iedere situatie passende camerasystemen in Zuidwolde, Drenthe. Met deze camerasystemen vergroot u uw veiligheid en woont of werkt u met een prettiger gevoel in uw woning of bedrijf. Naast camerasystemen heeft KIP andere oplossingen om een hoge veiligheid te garanderen:

  • beveiligingsinstallaties
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

Camerasystemen in Zuidwolde, Drenthe optimaal laten functioneren

Kiest u voor een camerasysteem in Zuidwolde, Drenthe, dan zijn er een aantal dingen die u moet weten om een camera zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Verlichting speelt hierbij een belangrijke rol, want hoe meer verlichting, hoe beter geregistreerd kan worden wat er gebeurt. Daarnaast heeft een goede verlichting een preventieve werking en schrikt het inbrekers af. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van camerasystemen bij u in Zuidwolde, Drenthe.  

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>