Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerasystemen in Zuidwolde, Drenthe geen overbodige luxe

Wat is de meerwaarde van camerasystemen voor uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe? Die vraag heeft u zich ongetwijfeld gesteld, anders bevond u zich niet op deze pagina. Het nut van camerasystemen is groot en daarnaast ook broodnodig, want weet u wel hoeveel inbraakpogingen er jaarlijks in Nederland zijn? Wel 450 duizend, wat erop neerkomt dat erom de 73 seconden een poging tot inbraak wordt gedaan! Schrikbarend hoog, nietwaar? Met een goed camerasysteem wordt de dreiging al een stuk kleiner en vergroot u de veiligheid van uzelf en uw spullen. Uit onderzoek blijkt ook dat inbrekers vaak uit uw eigen stad of dorp komen en het vaakst via de achterkant van een woning of bedrijf naar binnen proberen te komen. De plaats waar sowieso camera’s moeten komen te hangen, mag nu duidelijk zijn.

KIP’s camerasystemen verkleinen risico’s in Zuidwolde, Drenthe

KIP is zich terdege bewust van de dreigende risico’s van inbraken en biedt daarom voor iedere situatie passende camerasystemen in Zuidwolde, Drenthe. Met deze camerasystemen vergroot u uw veiligheid en woont of werkt u met een prettiger gevoel in uw woning of bedrijf. Naast camerasystemen heeft KIP andere oplossingen om een hoge veiligheid te garanderen:

  • beveiligingsinstallaties
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

Camerasystemen in Zuidwolde, Drenthe optimaal laten functioneren

Kiest u voor een camerasysteem in Zuidwolde, Drenthe, dan zijn er een aantal dingen die u moet weten om een camera zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Verlichting speelt hierbij een belangrijke rol, want hoe meer verlichting, hoe beter geregistreerd kan worden wat er gebeurt. Daarnaast heeft een goede verlichting een preventieve werking en schrikt het inbrekers af. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van camerasystemen bij u in Zuidwolde, Drenthe.  

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud