Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Deurbeveiliging Groningen

Zorgen voor goede Deurbeveiliging in Groningen is misschien wel de belangrijkste stap die gezet kan worden om dieven buiten de deur te houden. Hoe lastiger het is om het pand open te breken, hoe sneller ze het zullen opgeven. Dit is daarom op zichzelf al voldoende om contact te zoeken met Kip Beveiliging om deze beveiliging te verzorgen. Daarnaast zijn er echter ook nog wel een aantal andere redenen aan te voeren waarom dit een goede optie is. Dit maakt het een stuk gemakkelijker.

Goede deurbeveiliging in Groningen

Wanneer kan eigenlijk gesproken worden van goede deurbeveiliging in Groningen? In ieder geval moet dan het slot in goede staat zijn. Daarnaast is het natuurlijk zo dat er ook goed moet worden nagedacht over verdere manieren om de veiligheid te kunnen veiligstellen. Dit kan per pand verschillen. Daarom is de expertise van een expert ook aan te raden. Op die manier kan immers heel exact bepaald worden welke stappen allemaal ondernomen moeten worden om alles goed te verzorgen voor de woning of het pand.

In contact komen

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden die Kip Beveiliging biedt, is het slim om even contact op te nemen. Zo kan een goed plan worden opgesteld voor het betreffende pand. Dat is te verzorgen door een e-mail te versturen naar info@kipbeveiliging.nl. Ook kan er gewoon even gebeld worden. Het nummer waarop het kantoor te bereiken is, is 0528-37 08 01. Alles kan dan snel in gang worden gezet om op de juiste wijze verzorgd te worden.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud