Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Noodzaak van diefstalpreventie in Drenthe 

Het gebruik van hulpmiddelen op het gebied van diefstalpreventie in Drenthe is van groot belang, om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar zeker ook voor bedrijfspanden. Het is relatief eenvoudig om een bedrijfspand binnen te dringen, doordat deuren overdag veelal geopend zijn. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw diefstalpreventie in Drenthe verder te optimaliseren. Ook voor woningen gaat diefstalpreventie verder, dan het gebruik van goede sloten. Goede sloten worden vaak gedefinieerd als sloten met een hoge rating van het SKG. 

Diefstalpreventie in Drenthe in verschillende soorten 

Diefstalpreventie in Drenthe kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een camerasysteem. Het camerasysteem maakt het niet alleen mogelijk om ongewenste gasten vroegtijdig op te merken. Ook is het mogelijk om schade vergoed te krijgen via de verzekeraar. De camerabeelden dienen hierbij als een duidelijk bewijsstuk. Naast een camerasysteem kunt u panden van een beveiligingsinstallatie voorzien. Deze beveiligingsinstallatie kan op een alarm worden aangesloten, maar ook op een meldkamer. Kip Beveiliging biedt u deze mogelijkheid! In de meldkamer wordt u gewaarschuwd op het moment, dat het alarmsysteem geactiveerd wordt. 

Advies over diefstalpreventie in Drenthe 

Wilt u meer weten over toepassingen van diefstalpreventie in Drenthe of de omgeving hiervan? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Door een analyse te maken van beveiligingsrisico’s die u mogelijk loopt, kunnen we uw pand van de juiste beveiligingscomponenten voorzien. Dit verschilt logischerwijs per pand en vergt een aanpak op maat. Ook geven we u graag een overzicht van de opties die u heeft. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud