Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraak alarmcentrale Groningen

Particulieren kunnen zich aanmelden bij een inbraak alarmcentrale in Groningen. Veel mensen denken dat het gebruik maken van een professionele inbraak alarmcentrale in Groningen uitsluitend is weggelegd voor ondernemingen, maar niets is minder waar. Als particulier wilt u ook zeker zijn van de optimale veiligheid in en om uw woning. Om het gevoel van optimale veiligheid te vergroten kunt u een installatie laten realiseren en u vervolgens aanmelden bij een inbraak alarmcentrale in Groningen.

Waarom aanmelden bij een inbraak alarmcentrale in Groningen

Als u een inbraak alarmsysteem heeft, dan kunt u zich aanmelden bij een inbraak alarmcentrale in Groningen. Dit betekent dat er, wanneer het inbraakalarm af gaat, een melding wordt gezonden naar de meldkamer van de inbraak alarmcentrale in Groningen. Vervolgens wordt er contact met u gezocht. Wanneer blijkt dat u niet thuis bent, of om andere reden niet kan opnemen, dan zal de meldkamer direct actie ondernemen. Dit zorgt ervoor dat de inbraak alarmcentrale in Groningen een politiebezoek aan uw woning realiseert, ook wanneer u zelf niet thuis bent.

Contact met Kip Beveiliging

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van aanmelding bij de inbraak alarmcentrale in Groningen? Dan is Kip Beveiliging uw partner. Bel naar 0528 – 37 08 01 of mail naar info@kipbeveiliging.nl voor meer informatie en persoonlijk advies. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn wanneer u maatregelen wilt nemen op het gebied van (inbraak)veiligheid van uw woning of bedrijfspand, maar staan ook voor u klaar wanneer u gebruik wilt maken van een inbraak alarmcentrale in Groningen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud