Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraak meldkamer Groningen

Uw pand beveiligen is tegenwoordig gewoon noodzakelijk. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat er wordt ingebroken en uw kostbare spullen worden gestolen. Voor inbrekers is vrijwel alles bruikbaar. Kunnen ze het zelf niet gebruiken dan is het wel te verkopen. Daarom biedt Kip Beveiligingstechniek diverse opties om uw pand te beschermen tegen ongewenst bezoek. Eén daarvan is het plaatsen van beveiligingsapparatuur. De inbraak meldkamer Groningen zorgt er vervolgens voor dat er meteen actie wordt ondernomen wanneer er bij uw bedrijf of bij uw woning wordt ingebroken.

De inbraak meldkamer Groningen houdt alles in de gaten rond uw pand

Is uw woning of uw bedrijfspand voorzien van inbraakbeveiliging die is gekoppeld aan de inbraak meldkamer Groningen, dan weet u zeker dat uw kantoor of uw huis goed is beschermd. Zodra het alarm afgaat wordt er direct een beveiliger naar uw pand gestuurd om polshoogte te gaan nemen en te controleren of er ongewenst bezoek is of inbraakschade. Wanneer dit laatste het geval is kan ook meteen actie worden ondernomen om deze te herstellen om een tweede inbraakpoging te voorkomen.

Beveilig uw pand efficiënt en vraag vandaag nog meer informatie

Wilt u het risico op een inbraak zo klein mogelijk houden vraag dan vandaag nog een offerte aan voor het laten installeren van een adequaat beveiligingssysteem door Kip Beveiligingstechniek in Zuidwolde. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0528 – 370 801. Wanneer u liever per e-mail contact met ons opneemt, stuur uw bericht dan naar info@kipbeveilgiing.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>