Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakbeveiliging Drenthe

Een inbraak is voor velen een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het feit dat er spullen zijn gestolen is erg vervelend, maar de wetenschap dat een vreemde in uw spullen heeft gezocht naar zaken van waarde is voor veel mensen onverteerbaar. Dit kan zelfs leiden tot langdurige psychische klachten. U kunt voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak door het laten installeren van deugdelijke inbraakbeveiliging Drenthe. Woningen en bedrijven die beschikken over een systeem voor inbraakbeveiliging worden vaker door inbrekers met rust gelaten. Zij willen immers niet het risico lopen te worden betrapt bij hun “werkzaamheden”.

Kies voor goede inbraakbeveiliging Drenthe

Goede inbraakbeveiliging Drenthe kan ervoor zorgen dat uw woning of kantoor met rust wordt gelaten door inbrekers. Maar als er toch wordt ingebroken zal het systeem ervoor zorgen dat de inbrekers niet ver komen. U kunt kiezen voor een inbraakbeveiliging met een sirene die afgaat zodra een deur of raam wordt geforceerd. Maar u kunt ook een stil alarm laten installeren. Dit systeem neemt direct contact op met de politie of de meldkamer van een beveiligingsbedrijf. Zij kunnen dan direct ter plaatse gaan en in het gunstigste geval de inbrekers op heterdaad betrappen en direct inrekenen. Wanneer uw woning of bedrijf is voorzien van goede inbraakbeveiliging kan dit ook schelen in de premie voor een inboedelverzekering, omdat de kans op een inbraak immers een stuk kleiner is.

Laat uw huis beveiligen door Kip Beveiliging

Wilt u een scherpe offerte voor het installeren van inbraakbeveiliging Drenthe? Vraag dan een offerte aan bij Kip Beveiliging. Wij sturen u een aanbod op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528 – 37 08 01. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@kipbeveiliging.nl.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud