Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakbeveiliging Hardenberg

Het is altijd een goede zaak om aandacht te besteden aan inbraakbeveiliging in Hardenberg. Voorkomen is immers beter dan genezen. Het is bijzonder vervelend wanneer er ingebroken wordt. Dit risico kunt u aanzienlijk verkleinen door te kiezen voor een goede inbraakbeveiliging in Hardenberg. Als u interesse heeft in het laten aanmeten van een professionele en betrouwbare inbraakbeveiliging, dan kunt u uitstekend terecht bij Kip Beveiliging.

Professionele en betrouwbare inbraakbeveiliging in Hardenberg

Wij bieden u een inbraakbeveiliging in Hardenberg waar u 24/7 op kunt vertrouwen. Dit is dan ook belangrijk wanneer u echt alles uit de kast wilt halen om uw eigendommen te beschermen. Op het gebied van inbraakbeveiliging in Hardenberg staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn al sinds 1998 actief en hebben dan ook een ruime ervaring in het realiseren van een uitstekende inbraakbeveiliging in Hardenberg. Wij kunnen de situatie beoordelen zoals deze is om vervolgens te bepalen wat er nodig is om een optimale inbraakpreventie te realiseren. Uiteraard zijn wij er altijd om u persoonlijk te adviseren betreffende inbraakbeveiliging in Hardenberg.

Kip Beveiliging adviseert u graag over inbraakbeveiliging

De jarenlange ervaring die wij achter ons hebben gelaten staan vandaag de dag garant voor de hoogste kwaliteit die wij u kunnen bieden in de inbraakbeveiliging in Hardenberg. Wilt u hier meer over weten of heeft u interesse in een offerte? Bel naar 0528 – 37 08 01 of mail naar info@kipbeveiliging.nl. Wij staan voor u klaar met passend advies op basis van uw situatie en kunnen u voorzien van alle benodigde informatie om de juiste keuzes te maken.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud