Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Betrouwbaar adres inbraakbeveiliging Hoogeveen

U woont of hebt een bedrijf in Hoogeveen en wilt inbraakbeveiliging Hoogeveen? Kip Beveiligingstechniek is dan de juiste keus voor beveiliging van uw object en eigendommen. Wij leveren een compleet scala aan beveiligingsmethodes die voldoen aan de laatste regels en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum van Preventie). Er zijn verschillende maatregelen waar u en wij rekening mee moeten houden. Wij zorgen ervoor dat op diverse onderdelen een goed beveiligingsplan in werking treedt. En dat uw objecten en eigendom veilig en bewaakt zijn.

Professionele inbraakbeveiliging Hoogeveen licht u voor

U kunt alles prima beveiligen, maar naast een goed plan en goede apparatuur zijn organisatorische maatregelen minstens zo belangrijk. Bij elke maatregel horen handelingen die u moet uitvoeren, de techniek kan een boel maar uw gezonde verstand en handelen zijn ook onderdeel voor een optimale beveiliging. Wij installeren en informeren en vertellen u alles wat u moet weten. Ook nazorg en het goed onderhouden en in werking houden van de systemen is van wezenlijk belang. Onze eigen technische dienst kan het onderhoud verzorgen.

Offerte en contact

U wilt inbraakbeveiliging Hoogeveen, dan doet u er goed aan een afspraak te maken met Kip Beveiligingstechniek. Wij bespreken met u uw wensen en de mogelijkheden. Ook als u vrijblijvend een offerte wilt laten opstellen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan op de volgende manieren: u kunt ons bellen op (0528) 370801; een fax sturen (0528) 370805 of ons een email sturen: info@kipbeveiliging.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen doen.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>