Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Betrouwbaar adres inbraakbeveiliging Hoogeveen

U woont of hebt een bedrijf in Hoogeveen en wilt inbraakbeveiliging Hoogeveen? Kip Beveiligingstechniek is dan de juiste keus voor beveiliging van uw object en eigendommen. Wij leveren een compleet scala aan beveiligingsmethodes die voldoen aan de laatste regels en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum van Preventie). Er zijn verschillende maatregelen waar u en wij rekening mee moeten houden. Wij zorgen ervoor dat op diverse onderdelen een goed beveiligingsplan in werking treedt. En dat uw objecten en eigendom veilig en bewaakt zijn.

Professionele inbraakbeveiliging Hoogeveen licht u voor

U kunt alles prima beveiligen, maar naast een goed plan en goede apparatuur zijn organisatorische maatregelen minstens zo belangrijk. Bij elke maatregel horen handelingen die u moet uitvoeren, de techniek kan een boel maar uw gezonde verstand en handelen zijn ook onderdeel voor een optimale beveiliging. Wij installeren en informeren en vertellen u alles wat u moet weten. Ook nazorg en het goed onderhouden en in werking houden van de systemen is van wezenlijk belang. Onze eigen technische dienst kan het onderhoud verzorgen.

Offerte en contact

U wilt inbraakbeveiliging Hoogeveen, dan doet u er goed aan een afspraak te maken met Kip Beveiligingstechniek. Wij bespreken met u uw wensen en de mogelijkheden. Ook als u vrijblijvend een offerte wilt laten opstellen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan op de volgende manieren: u kunt ons bellen op (0528) 370801; een fax sturen (0528) 370805 of ons een email sturen: info@kipbeveiliging.nl. Wij horen graag wat wij voor u kunnen doen.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud