Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Een goed adres voor inbraakbeveiliging Meppel

U wilt uw object laten uitrusten met inbraakbeveiliging Meppel, Kip Beveiligingstechniek kan op diverse manieren zorgen voor een optimale beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Dat kan op verschillende manieren, werend, afschrikkend of monitorend en natuurlijk alarmerend. U kunt bij ons terecht voor video-intercomsystemen, bouwkundige beveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldsystemen. Een goede beveiliging is voor eenieder een zorg minder en wij kunnen u professioneel terzijde staan met deskundig advies en een vakkundige installatie. Ook verzorgen wij service en onderhoud, want niemand kent de systemen beter, dan het bedrijf dat ze installeert. Wij hebben hiervoor een eigen technische dienst.

Compleet systeem inbraakbeveiliging Meppel

In overleg met u komen we tot een systeem dat bij u, uw woning of bedrijf en/of eigendommen past. Dit kan een individueel systeem zijn, maar ook een combinatie van diverse elementen. Kip Beveiligingstechniek licht u graag voor over de mogelijkheden en komt met een goed voorstel in de vorm van een persoonlijk beveiligingsplan. Uiteraard gebeurt dit volgens de laatste eisen en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum van Preventie).

Contact offerte en service

Kip Beveiligingstechniek is opgericht in 1998 door Bertus en Henriette Kip. Goede service en een veilig en vertrouwd gevoel hebben bij ons altijd hoog in het vaandel gestaan evenals persoonlijk contact. Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging Meppel, een offerte aanvragen of een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, wij staan met raad en daad voor u klaar. U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen: tel. (0528) 370801; fax (0528) 370805 of email: info@kipbeveiliging.nl.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud