Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Waarom inbraakbeveiliging in Zuidwolde, Drenthe broodnodig is

Zit u erover na te denken om inbraakbeveiliging aan te schaffen voor uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe? Een verstandige keuze! Cijfers tonen aan dat inbraakbeveiliging namelijk geen overbodige luxe is. Wist u bijvoorbeeld dat er elke 73 seconden een poging tot inbraak wordt gedaan? Dat komt neer op zo’n 450 duizend keer per jaar! Mocht er een keer bij u worden ingebroken, dan is de kans zeer groot dat inbrekers via de achterkant proberen binnen te komen en sloten of grendels met eenvoudig gereedschap weten te forceren. Bent u al eens slachtoffer geworden van een inbraak, dan is de kans groot dat u het nog een keer overkomt. Dit zijn de cijfers. Dit zijn de feiten. Genoeg redenen om een betrouwbare inbraakbeveiliging aan te schaffen.

Inbraakbeveiliging in Zuidwolde, Drenthe zorgt voor veiligheid 

KIP in Zuidwolde, Drenthe weet hoe belangrijk inbraakbeveiliging is en hoe je hiermee het onderscheid kunt maken tussen een onveilige en een zeer veilige omgeving. Of het nou om uw eigen huis gaat of om uw bedrijf, uiteindelijk wilt u maar één ding: veiligheid.

Inbraakbeveiliging van KIP in Zuidwolde Drenthe

KIP biedt u daarom verschillende mogelijkheden wat inbraakbeveiliging in Zuidwolde, Drenthe betreft. Denk aan de volgende oplossingen:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

KIP helpt u graag om een veilige woon- en/of werkomgeving te realiseren. Wilt u dat wij een plan van aanpak maken voor een nieuwe inbraakbeveiliging bij u in Zuidwolde, Drenthe, neem dan contact met ons op.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>