Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakbeveiliging Zwolle

Een inbraak is een zeer vervelende en ingrijpende gebeurtenis. Wanneer het u treft zult u zich waarschijnlijk gedurende langere tijd niet meer veilig voelen in uw eigen huis. Dit is natuurlijk heel vervelend en daarom geldt voor inbraak “beter voorkomen dan genezen”. En gelukkig kunt u met een paar passende maatregelen voorkomen dat er bij u wordt ingebroken of in ieder geval de kans sterk verkleinen.

Kies voor inbraakbeveiliging Zwolle het juiste bedrijf

Bent u op zoek naar inbraakbeveiliging Zwolle dan zit u bij Kip Beveiliging goed. Wij zijn gespecialiseerd in het effectief beveiligen van woningen en bedrijfspanden en kunnen u met diverse maatregelen helpen om de kans op een inbraak zo klein mogelijk  te maken. Met goede sloten en goed hang- en sluitwerk maakt u het inbrekers een stuk lastiger om binnen te komen en daar houdt het boevengilde niet van. Als het te lastig is en te lang duurt om uw woning binnen te komen zal een inbreker al snel besluiten om elders zijn slag te slaan.

Vraag nu een offerte aan voor inbraakbeveiliging

Wilt u ook dat inbrekers bij u geen kans hebben? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor het inbraakproof maken van uw woning of bedrijf. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat er moet worden gedaan om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken. U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0528 – 370801. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen, stuur dan een bericht naar info@kipbeveiliging.nl.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud