Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Optimalisering van uw inbraakpreventie in Drenthe

Een degelijke inbraakpreventie in Drenthe is essentieel om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Kip Beveiliging voorziet u graag van hulp! Wij hebben een jarenlange ervaring in het beveiligen van woningen en bedrijfspanden. Door een analyse te maken van beveiligingsrisico’s binnen en rondom uw pand, kunnen we voor een professionele inbraakbeveiliging zorgen. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een alarmsysteem aan te laten sluiten op onze meldkamer? Vanuit de meldkamer wordt u direct gewaarschuwd, op het moment dat zich een verdachte situatie voordoet rond uw pand. Zo verkleint u de kans op het verlies van waardevolle spullen! 

Inbraakpreventie in Drenthe aanbrengen

Mocht u momenteel nog geen aandacht besteed hebben aan uw inbraakpreventie in Drenthe, dan voorzien we u graag van advies. Welke inbraakpreventie componenten zijn het meest geschikt voor het beveiligen van uw pand? Hoe combineert u deze componenten met elkaar om tot een totaaloplossing te komen voor de beveiliging van een gebouw? Houd er rekening mee dat inbraakpreventie in Drenthe aansluiten begint bij het juiste hang- en sluitwerk. Dit vormt immers de eerste laag in de beveiliging van uw pand. Zodra een inbreker het slot geforceerd heeft, neemt het alarmsysteem de beveiligende werking van de sloten over. 

Advies over uw inbraakpreventie in Drenthe

Eerder beschreven we al, dat Kip Beveiliging u graag van persoonlijk advies voorziet. Wij geven u een beeld van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. De ervaring die wij hebben opgedaan in het aansluiten van alarmsystemen zetten we graag voor u in! Welke inbraakmethodes zijn momenteel populair? Op welke manier kunt u de risico’s op een geslaagde inbraakpoging verkleinen? Kip Beveiliging staat voor u klaar, om samen inbrekers buiten uw pand te houden. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud