Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakpreventie in Groningen voor uw pand 

Inbrekers gebruiken steeds modernere inbraakmethodes om panden binnen te dringen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van de klopsleutelmethode? Ook kerntrekken en flipperen zijn bekende inbraakmethodes. Om uw pand te beschermen tegen een inbraak, voorziet Kip Beveiliging u graag van advies over inbraakpreventie in Groningen. Welke inbraakpreventie componenten zijn het meest geschikt voor de beveiliging van uw pand? Op welke manier maakt u het voor inbrekers minder aantrekkelijk om uw pand als doelwit te nemen bij een inbraak? Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een camerasysteem rond uw pand aan te sluiten? Samen zoeken we naar de beste manier om uw inboedel te beschermen. 

Voorbeelden van inbraakpreventie in Groningen 

Inbraakpreventie in Groningen bestaat doorgaans uit verschillende componenten. Begin bij het gebruik van het juiste hang- en sluitwerk. Vervolgens kunt u verschillende middelen gebruiken om inbrekers af te schrikken. Een mistgenerator is hier een goed voorbeeld van. Uit paniek zullen inbrekers uw pand zo snel mogelijk willen verlaten. Ook het aansluiten van bijvoorbeeld een camerasysteem op onze meldkamer kan interessant zijn. Mocht er zich een verdachte situatie voordoen, dan kan de meldkamer u hier direct van op de hoogte brengen. 

Advies over inbraakpreventie in Groningen 

Wilt u weten welke vorm van inbraakpreventie in Groningen het beste bij uw pand past? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier vrijblijvend over kunnen adviseren. Samen zoeken we naar een combinatie van beveiligingsmethoden, die de kans op een inbraak in uw pand tot een minimum beperken. Wist u dat u al bij de bouw van een nieuw pand op de beveiliging hiervan kunt letten? Maak bijvoorbeeld geen gebruik van lichtkoepels in een plat dak. Deze zijn eenvoudig open te breken door inbrekers. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud