Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakpreventie Hardenberg

Wanneer u goede aandacht wilt besteden aan de inbraakpreventie in Hardenberg, dan heeft u uiteraard de ondersteuning van een ervaren onderneming nodig. In dit geval bent u zeker aan het juiste adres bij Kip Beveiliging. Wij kunnen u uitstekend helpen wanneer u behoefte heeft aan een goede inbraakpreventie in Hardenberg. Doordat wij al sinds 1998 actief zijn in de wereld van beveiliging is niets ons meer vreemd. Wij kunnen u gegarandeerd voorzien van betrouwbare, hoogwaardige en moderne inbraakpreventie in Hardenberg.

Een uitstekende inbraakpreventie in Hardenberg

Wij hebben ons gespecialiseerd in de realisatie van een uitstekende inbraakpreventie in Hardenberg. Hierbij kunnen wij zowel particulieren als ondernemingen uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen bij u langs komen om de huidige situatie te bekijken en vervolgens te beoordelen wat nodig is op het gebied van inbraakpreventie in Hardenberg. Wij kunnen dit uitvoerig met u bespreken en vervolgens bepalen hoe u de inbraakpreventie in Hardenberg geregeld wilt hebben. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit alles tot in het detail wordt verzorgd, op hoog niveau.

Wilt u meer informatie?

Het is altijd goed om aandacht te besteden aan inbraakpreventie in Hardenberg, zodat u zoveel mogelijk kunt voorkomen dat u schade lijdt als gevolg van inbraak. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor de inbraakpreventie in Hardenberg. Daarnaast zijn wij er om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van inbraakpreventie. U kunt bellen naar 0528 – 37 08 01 of een mail sturen naar info@kipbeveiliging.nl. Wij helpen u graag verder.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud