Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Vakkundige inbraakpreventie Hoogeveen

Het is helaas waar, inbraakpreventie Hoogeveen is tegenwoordig bittere noodzaak. Steeds meer particulieren en bedrijven krijgen te maken met mensen die ongeoorloofd woningen, terreinen of objecten betreden of zich weliswaar ergens met toestemming bevinden maar ongewenst, ongepast of onwettelijk gedrag vertonen. Een ontwikkeling die u niet kunt tegengaan, maar u kunt wel iets doen om de kans op inbraak en aanverwante misdrijven te voorkomen en te monitoren. Het aloude gezegde: voorkomen is beter dan genezen. Dat is in de beveiliging natuurlijk een gouden regel. Kip Beveiligingstechniek kan u voorzien van het juiste preventieplan, dat is toch een veilig gevoel.

Een expert op het gebied van inbraakpreventie Hoogeveen

Als bedrijf dat al bijna twintig jaar meedraait in de beveiligingsbranche heeft Kip Beveiligingstechniek veel kennis in huis van ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Zoals in alle branches staan ontwikkelingen niet stil en wij zorgen dat wij altijd up to date zijn voor wat betreft kennis. In combinatie met professionele en hoogwaardige technieken en materialen kunnen wij uw objecten voorzien van een waterdicht beveiligingsplan. Wij kijken naar wat in uw situatie nodig is en stemmen alles daarop af. Installatie gebeurt door vaklieden en ook beheer en onderhoud is bij ons in vakkundige handen.

Advies, contact en offerte

Wilt u advies over beveiliging van uw eigendommen of een offerte op maat, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Bel met (0528) 370801; fax op nummer (0528) 370805 of stuur een email naar info@kipbeveiliging.nl. Wij staan graag met advies en service voor u klaar.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud