Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

De professional voor inbraakpreventie Meppel

In ons land krijgen bedrijven, maar ook particulieren nog altijd te maken met inbraak en ongewenste toegang, of ongewenst gedrag. U kunt dit natuurlijk niet altijd voorkomen, maar u kunt wel zorgen dat de kansen op inbraak minimaal zijn door deze te ontmoedigen met goede beveiligingssystemen. Kip Beveiligingstechniek kan gehele inbraakpreventie Meppel voor u verzorgen. Dit kan groot- maar ook kleinschalig zijn. Het kan gaan om goed hang en sluitwerk en het bemoeilijken van ongeoorloofde toegang in uw objecten, maar ook om camerasystemen en videosystemen voor een goede bewaking van uw eigendommen.

Inbraakpreventie Meppel: nieuwste technieken

Kip Beveiligingstechniek is op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van veiligheid, dit in combinatie met bijna twintig jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij een waterdicht beveiligingssysteem kunnen leveren. Wij willen het beste voor u als klant en leveren dan ook alleen materialen en apparatuur van de beste producenten op dit gebied. Veel van onze apparatuur komt van grote namen als Alphatronics en Honeywell.

Offerte aanvragen of contact opnemen

Om een goede inventarisatie te maken van uw object komen wij graag bij u langs voor inbraakpreventie Meppel. Zo kunnen wij een beveiligingsplan op maat maken. Uiteraard voldoen al onze producten en systemen aan de laatste eisen en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum Preventie). Wilt u meer weten over onze producten, diensten of een offerte laten maken? Wij horen graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken (0528) 370801; per fax (0528) 370805 of per email: info@kipbeveiliging.nl.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud