Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

De professional voor inbraakpreventie Meppel

In ons land krijgen bedrijven, maar ook particulieren nog altijd te maken met inbraak en ongewenste toegang, of ongewenst gedrag. U kunt dit natuurlijk niet altijd voorkomen, maar u kunt wel zorgen dat de kansen op inbraak minimaal zijn door deze te ontmoedigen met goede beveiligingssystemen. Kip Beveiligingstechniek kan gehele inbraakpreventie Meppel voor u verzorgen. Dit kan groot- maar ook kleinschalig zijn. Het kan gaan om goed hang en sluitwerk en het bemoeilijken van ongeoorloofde toegang in uw objecten, maar ook om camerasystemen en videosystemen voor een goede bewaking van uw eigendommen.

Inbraakpreventie Meppel: nieuwste technieken

Kip Beveiligingstechniek is op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van veiligheid, dit in combinatie met bijna twintig jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij een waterdicht beveiligingssysteem kunnen leveren. Wij willen het beste voor u als klant en leveren dan ook alleen materialen en apparatuur van de beste producenten op dit gebied. Veel van onze apparatuur komt van grote namen als Alphatronics en Honeywell.

Offerte aanvragen of contact opnemen

Om een goede inventarisatie te maken van uw object komen wij graag bij u langs voor inbraakpreventie Meppel. Zo kunnen wij een beveiligingsplan op maat maken. Uiteraard voldoen al onze producten en systemen aan de laatste eisen en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum Preventie). Wilt u meer weten over onze producten, diensten of een offerte laten maken? Wij horen graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken (0528) 370801; per fax (0528) 370805 of per email: info@kipbeveiliging.nl.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>