Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakpreventie Zwolle

Inbraakpreventie is iets waar steeds meer mensen aandacht aan geven, zowel voor hun woning als voor een bedrijfspand. Niemand zit te wachten op een inbraak met alle narigheid van dien. En daarom is het verstandig om na te gaan of uw huis voldoende is beschermd tegen ongewenst bezoek. Inbraakpreventie Zwolle zorgt ervoor dat inbrekers uw huis liever overslaan wanneer ze op pad gaan om hun “werk” te doen. Door middel van goede sloten en degelijk hang- en sluitwerk is uw huis goed beschermd.

Zorg met inbraakpreventie Zwolle voor een veilig huis

Wanneer uw huis goed is beveiligd tegen inbraak zult u zich een stuk veiliger voelen. Niet alleen als u van huis bent vanwege werk of vakantie, maar ook wanneer u ’s nachts nietsvermoedend ligt te slapen kunnen inbrekers proberen hun slag te slaan. Inbrekers houden niet van huizen waar het te lastig is om binnen te komen. De kans om te worden betrapt is dan immers een stuk groter. Dus als u goedgekeurde sloten en degelijke beveiliging voor uw ramen laat aanbrengen is de kans groot dat een inbreker uw deur voorbij gaat.

Wij brengen graag een offerte uit voor de verbetering van uw veiligheid

Wilt u meer veiligheid in uw woning of in uw bedrijfspand? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend informatie aan over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als het gaat om inbraakpreventie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0528 – 370801, waar u direct uw vraag kunt stellen of een afspraak kunt maken voor een offerte. Wilt u liever uw vraag schriftelijk stellen, stuur dan een bericht naar ons e-mail adres info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud