Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Kantoorbeveiliging Drenthe

Inbrekers hebben het vaak gemunt op kantoorpanden. Ze liggen vaak wat afgelegen van de bewoonde wereld waardoor er minder sociale controle is. U kunt de kans op een geslaagde inbraak een stuk kleiner maken door te kiezen voor goede kantoorbeveiliging in Drenthe. Een pand dat goed beveiligd is, is voor inbrekers een stuk minder aantrekkelijk en daarom slaan dieven deze panden liever over. Zorg er dus voor dat uw bedrijf niet aantrekkelijk is voor het boevengilde.

Deugdelijke kantoorbeveiliging in Drenthe loont zeker

Kantoorbeveiliging in Drenthe betekent soms een flinke investering. Maar die investering verdient zichzelf terug. Want hierdoor kunt u uw pand wel altijd met een gerust hart achterlaten. U kunt kiezen voor een alarm met sirene, maar ook voor een beveiliging die geen geluid maakt maar meteen contact opneemt met een meldkamer. De inbrekers hebben daardoor niets in de gaten en kunnen met een beetje geluk op heterdaad worden betrapt. U kunt daarnaast ook camera’s laten plaatsen om het terrein rond uw kantoor in de gaten te houden. Ideaal als u buiten machines heeft staan of materialen die daar liggen opgeslagen.

Een offerte aanvragen voor kantoorbeveiliging

Wilt u de kantoorbeveiliging van uw pand in Drenthe goed regelen? Neem dan contact op met Kip Beveiliging via ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl of het contactformulier op de website. U ontvangt van os dan zo spoedig mogelijk een reactie of een passende offerte naar aanleiding van uw aanvraag. Wilt u direct antwoord op een vraag? Belt u ons dan op telefoonnummer 0528 – 37 08 01.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud