Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Onderhoud alarmsysteem

Heeft uw alarmsysteem onderhoud nodig? Maak een afspraak met Kip beveiligingstechniek. Met 16 jaar ervaring zijn wij uw partner in beveiliging.

Zoals de naam zegt is Kip beveiligingsinstallaties in te huren voor het installeren van beveiligingssystemen. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, camerasystemen of om een goed slot, u bent bij ons aan het juiste adres. U kunt echter ook terecht voor het nodige onderhoud van uw alarmsysteem.

Jaarlijks onderhoud van uw alarmsysteem

Regulier onderhoud van uw alarmsysteem is cruciaal. Alleen met een regelmatige onderhoudsbeurt kan Kip beveiligingstechniek een langdurig goede werking van het systeem garanderen.

U kunt bij Kip beveiligingstechniek een onderhoudscontract afsluiten voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dan kunt u altijd van uw alarmsysteem op aan. Een onderhoudsbeurt bestaat uit een controle van de centrale apparatuur, detectoren en het testen van de doormelding naar de meldkamer.

Onderhoud alarmsysteem voor een scherp tarief

Kip beveiligingstechniek werkt met scherpe tarieven, ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Arbeids- en voorrijkosten zitten bij de contractspijs inbegrepen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit geldt zolang de werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens normale werkuren.

Kip beveiligingstechniek werkt volgens de richtlijnen van het NCP, het Nationaal Centrum van Preventie. U kunt altijd rekenen op een volledige en correcte afhandeling van de onderhoudscontrole. Na een onderhoudscontrole van Kip beveiligingstechniek kunt u weer vertrouwen op uw alarmsysteem.

Wacht niet te lang met een onderhoudsbeurt en neem direct contact op. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>