Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Onderhoud alarmsystemen door Kip beveiligingstechniek

Voor het onderhoud van uw alarmsystemen gaat u naar Kip beveiligingstechniek. U kunt Kip beveiligingstechniek tevens inhuren voor het installeren van inbraakbeveiliging, camerasystemen of simpelweg voor een goed slot. Kip beveiligingstechniek is uw partner in beveiliging!

Onderhoud alarmsystemen op jaarbasis

Alarmsystemen gaan niet zomaar jaren mee. Om uw bedrijfspand of woning continu te beveiligen is regelmatig onderhoud een vereiste. Het beste is om de onderhoudsbeurt jaarlijks te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten bij Kip beveiligingstechniek. 

Alleen als u een jaarlijkse onderhoudsbeurt laat uitvoeren kunt u vertrouwen op uw alarmsystemen. Een onderhoudsbeurt bestaat uit een controle van de centrale apparatuur, detectoren en het testen van de doormelding naar de meldkamer. Als deze punten goed uit de test komen, kunt u weer een jaar lang vooruit met uw alarmsystemen. 

Onderhoud alarmsystemen voor een scherp tarief

Een onderhoudscontract sluit u bij Kip beveiligingstechniek altijd af voor een scherp tarief. De contractprijs is all-inclusive, wat betekent dat arbeids- en voorrijkosten ook zijn inbegrepen. Dit is alleen geldig als het onderhoud plaatsvindt onder normale werkuren.

Kip beveiligingstechniek voert onderhoudscontroles uit volgens de richtlijnen van het Nationaal Centrum van Preventie, oftewel het NCP. Zo staan wij altijd garant voor goedwerkende alarmsystemen. 

Hebben uw alarmsystemen al een tijd geen onderhoudsbeurt gehad? Maak snel een afspraak met Kip beveiligingstechniek. Zo voorkomt u dat u onwetend zonder beveiliging zit. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan direct contact met u op. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud