Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Onderhoud alarmsystemen door Kip beveiligingstechniek

Voor het onderhoud van uw alarmsystemen gaat u naar Kip beveiligingstechniek. U kunt Kip beveiligingstechniek tevens inhuren voor het installeren van inbraakbeveiliging, camerasystemen of simpelweg voor een goed slot. Kip beveiligingstechniek is uw partner in beveiliging!

Onderhoud alarmsystemen op jaarbasis

Alarmsystemen gaan niet zomaar jaren mee. Om uw bedrijfspand of woning continu te beveiligen is regelmatig onderhoud een vereiste. Het beste is om de onderhoudsbeurt jaarlijks te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten bij Kip beveiligingstechniek. 

Alleen als u een jaarlijkse onderhoudsbeurt laat uitvoeren kunt u vertrouwen op uw alarmsystemen. Een onderhoudsbeurt bestaat uit een controle van de centrale apparatuur, detectoren en het testen van de doormelding naar de meldkamer. Als deze punten goed uit de test komen, kunt u weer een jaar lang vooruit met uw alarmsystemen. 

Onderhoud alarmsystemen voor een scherp tarief

Een onderhoudscontract sluit u bij Kip beveiligingstechniek altijd af voor een scherp tarief. De contractprijs is all-inclusive, wat betekent dat arbeids- en voorrijkosten ook zijn inbegrepen. Dit is alleen geldig als het onderhoud plaatsvindt onder normale werkuren.

Kip beveiligingstechniek voert onderhoudscontroles uit volgens de richtlijnen van het Nationaal Centrum van Preventie, oftewel het NCP. Zo staan wij altijd garant voor goedwerkende alarmsystemen. 

Hebben uw alarmsystemen al een tijd geen onderhoudsbeurt gehad? Maak snel een afspraak met Kip beveiligingstechniek. Zo voorkomt u dat u onwetend zonder beveiliging zit. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen dan direct contact met u op. 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>