Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Pandbeveiliging Drenthe

Het is helaas nodig dat u uw zakelijke pand goed beschermt tegen inbraak en brand. Doet u dat niet dan loopt u het risico op ongewenst bezoek of het uitbreken van brand met alle gevolgen van dien. U kunt voor pandbeveiliging in Drenthe een beroep doen op Kip Beveiliging. Wij kunnen u onder meer adviseren over het aanbrengen van een goede alarminstallatie om uw pand tegen ongenode gasten te beschermen. U kunt zo’n installatie ook combineren met camera’s. Als er dan onraad is kunt u achteraf de beelden bekijken of beschikbaar stellen aan de politie voor onderzoek. 

Zo regelt u goede pandbeveiliging Drenthe

Bent u met uw bedrijf net een nieuw pand betrokken? Regel de pandbeveiliging in Drenthe dan zo snel mogelijk. Inbrekers zijn dol op panden waar net een nieuw bedrijf is gevestigd en waar nog geen deugdelijke beveiliging is aangebracht. Een nieuw bedrijf heeft vaak nieuwe spullen zoals computerapparatuur en daar zijn inbrekers natuurlijk blij mee. Maak dus zodra u uw nieuwe pand heeft betrokken, of liever nog daarvoor, contact met ons op zodat wij het pand goed kunnen beveiligen. Vaak is dit ook noodzakelijk voor het kunnen afsluiten van een verzekering.

Vraag nu een offerte voor de beveiliging van uw pand

Wilt u ook een goed beveiligd pand? Neem dan nu contact op met Kip Beveiliging. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0528 – 37 08 01. U kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier of naar ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl. Wij sturen u desgewenst een passende offerte of meer informatie over onze diensten en producten. 

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>