Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole Groningen

Het is altijd verstandig uw bedrijf of winkel zo goed mogelijk te beveiligen. Niet alleen externe beveiliging kan inbraak voorkomen, ook beveiliging aan de binnenkant van het gebouw helpt diefstal beperken en voorkomt ongewenste toetreders. Als u op zoek bent naar toegangscontrole Groningen bent u bij Kip Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan toegangscontrole systemen voor u van prima kwaliteit. Wij vinden direct en persoonlijk contact belangrijk voor een vertrouwde band met de klant en om in overleg met u een zo geschikt mogelijk systeem te vinden.

Voor ieder een geschikt en betaalbaar beveiligingssysteem

Ons assortiment aan toegangscontrole systemen is voorzien van de modernste technieken voor een optimale veiligheid. Zo kunnen de systemen onder meer bepalen wie, waar en wanneer iemand een ruimte betreedt. Diefstal of verduistering binnen het bedrijf vindt helaas regelmatig plaats en kan worden tegengegaan met een intern beveiligingssysteem van Kip Beveiligingstechniek. Voor het betreden van een ruimte is dan een code nodig of een kaart die aan het systeem gepresenteerd moet worden. Zo worden uw goederen, producten of de eigendommen van uw medewerkers veilig gesteld. Door de ruime keuze zal u voor elke situatie een geschikt systeem vinden. Wij zullen het apparaat bij u leveren en laten installeren door onze technische dienst.

Contact Toegangscontrole specialist Kip Beveiligingstechniek

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies zou willen over de beveiliging van uw pand. Bent u mogelijk geïnteresseerd in onze beveiligingssystemen, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op (0528)370801, via de fax (0528)370805 of via email info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud