Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole Groningen

Het is altijd verstandig uw bedrijf of winkel zo goed mogelijk te beveiligen. Niet alleen externe beveiliging kan inbraak voorkomen, ook beveiliging aan de binnenkant van het gebouw helpt diefstal beperken en voorkomt ongewenste toetreders. Als u op zoek bent naar toegangscontrole Groningen bent u bij Kip Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan toegangscontrole systemen voor u van prima kwaliteit. Wij vinden direct en persoonlijk contact belangrijk voor een vertrouwde band met de klant en om in overleg met u een zo geschikt mogelijk systeem te vinden.

Voor ieder een geschikt en betaalbaar beveiligingssysteem

Ons assortiment aan toegangscontrole systemen is voorzien van de modernste technieken voor een optimale veiligheid. Zo kunnen de systemen onder meer bepalen wie, waar en wanneer iemand een ruimte betreedt. Diefstal of verduistering binnen het bedrijf vindt helaas regelmatig plaats en kan worden tegengegaan met een intern beveiligingssysteem van Kip Beveiligingstechniek. Voor het betreden van een ruimte is dan een code nodig of een kaart die aan het systeem gepresenteerd moet worden. Zo worden uw goederen, producten of de eigendommen van uw medewerkers veilig gesteld. Door de ruime keuze zal u voor elke situatie een geschikt systeem vinden. Wij zullen het apparaat bij u leveren en laten installeren door onze technische dienst.

Contact Toegangscontrole specialist Kip Beveiligingstechniek

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of advies zou willen over de beveiliging van uw pand. Bent u mogelijk geïnteresseerd in onze beveiligingssystemen, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op (0528)370801, via de fax (0528)370805 of via email info@kipbeveiliging.nl.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>