Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole Hardenberg

Zoekt u een professional voor het verzorgen van toegangscontrole in Hardenberg? Kip Beveiliging staat altijd voor u klaar met een professionele service. Wij bieden u een veelzijdigheid aan diensten en services op het gebied van beveiliging en ook de toegangscontrole in Hardenberg valt onder onze dienstverlening. Bij het uitvoeren van een vakkundige toegangscontrole in Hardenberg gaan zij op praktische en doeltreffende wijze te werk, zodat u altijd zeker kunt zijn van de hoge kwaliteit van onze toegangscontrole in Hardenberg.

Een professioneel uitgevoerde toegangscontrole in Hardenberg

Het is een uitstekende optie om de toegangscontrole in Hardenberg uit te besteden aan een professional. Door de toegangscontrole in Hardenberg uit te besteden hoeft u niet voortdurend zelf aan de slag bij de entree. De controles worden op professionele en vakkundige wijze uitgevoerd, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Uiteraard verzorgen wij de toegangscontrole in Hardenberg tegen een zeer vriendelijk tarief. Wij bestaan al sinds 1998 en hebben ons zeker niet alleen gespecialiseerd in het voeren van toegangscontroles in Hardenberg. Wij kunnen u ook van dienst zijn met onder meer brandsystemen, camerasystemen, beveiligingsinstallaties en intercomsystemen.

Vraag een offerte aan voor toegangscontrole in Hardenberg

Wanneer u interesse heeft in het uitbesteden van de toegangscontrole in Hardenberg, dan kunt u altijd een beroep doen op onze dienstverlening. U kunt direct een offerte aanvragen voor de toegangscontrole in Hardenberg door te bellen naar 0528 – 37 08 01 of te mailen naar info@kipbeveiliging.nl. Uiteraard kunt u ook voor meer informatie en vrijblijvend advies altijd contact met ons opnemen.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud