Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole Hoogeveen

Toegangscontrole in Hoogeveen kan u helpen om uw onderneming veilig te houden. Veel ondernemers krijgen te maken met diefstal, door klanten of door het eigen personeel. Dit is niet alleen erg vervelend, maar het zorgt ook voor een grote kostenpost die niet nodig zou zijn. U kunt met een goed systeem voor toegangscontrole in Hoogeveen zorgen voor een beperking van diefstal. Wanneer de toegangscontrole in Hoogeveen actief is, dan zult u direct merken dat het aantal diefstallen terug gedrongen wordt. Dit is natuurlijk het doel dat u als ondernemer voor ogen heeft.

Professionele toegangscontrole in Hoogeveen

Wanneer u interesse heeft in een systeem voor toegangscontrole in Hoogeveen, dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Kip Beveiligingstechniek. Wij zijn al actief sinds 1998 en hebben dan ook een ruime ervaring op het gebied van beveiligingstechnieken. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in toegangscontrole in Hoogeveen. Uiteraard kunnen wij u goed adviseren op basis van uw specifieke situatie, zodat u zeker kiest voor het systeem dat het best bij u past.

De meest uiteenlopende mogelijkheden

Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met toegangscontrole in Hoogeveen. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het realiseren van bouwkundige beveiliging, beveiligingsinstallaties, video intercomsystemen, brand- en camerasystemen. Wilt u meer weten over een systeem voor toegangscontrole in Hoogeveen? Bel dan naar 0528 – 37 08 01 of stuur een mail naar info@kipbeveiliging.nl. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op voor het beveiligingssysteem dat uw voorkeur heeft.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud