Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole Meppel

Wilt u uw bedrijf, winkel of huis zo veilig mogelijk maken? Kip Beveiligingstechniek biedt u diverse mogelijkheden om uw gebouw optimaal te beveiligen. Bent u op zoek naar toegangscontrole Meppel om de interne beveiliging van uw bedrijf of winkel zo degelijk mogelijk te maken? Komt u dan bij ons langs of neem contact op voor een ruime keuze uit de nieuwste toegangscontrole systemen.

Een betrouwbare interne beveiliging

Onze toegangscontrole systemen zorgen ervoor dat bepaalde ruimtes, zoals magazijnen of lokalen, alleen bereikbaar zijn voor degenen die hiervoor geautoriseerd zijn. Het systeem wordt bij een binnendeur geïnstalleerd zodat de ruimte alleen door middel van een code of keycard betreden kan worden. Zo wordt de kans op diefstal binnen het eigen bedrijf geminimaliseerd en worden uw of uw werknemers' materialen veilig gesteld. Een elektronisch toegangscontrole systeem geeft tevens informatie over wie naar binnen mag, waar iemand naar binnen mag en is geweest en wanneer. Kip Beveiligingstechniek biedt diverse proximity systemen die u deze precieze informatie kunnen verschaffen tegen een goede prijs. Daarnaast zijn de systemen eenvoudig om mee te werken dus hoeft u niet op te kijken tegen het onder de knie krijgen van technische processen. Wij helpen u met de installatie en onze eigen technische dienst biedt ter plekke hulp in het geval van storingen.

Onze contactgegevens

Wilt u graag uw pand intern beveiligen en bent u geïnteresseerd in de services van Kip Beveiligingstechniek? Neem dan contact op via email info@kipbeveiliging.nl , via telefoon op (0528)370801 of via de fax (0528)370805. U kunt ook via de website vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>