Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole Meppel

Wilt u uw bedrijf, winkel of huis zo veilig mogelijk maken? Kip Beveiligingstechniek biedt u diverse mogelijkheden om uw gebouw optimaal te beveiligen. Bent u op zoek naar toegangscontrole Meppel om de interne beveiliging van uw bedrijf of winkel zo degelijk mogelijk te maken? Komt u dan bij ons langs of neem contact op voor een ruime keuze uit de nieuwste toegangscontrole systemen.

Een betrouwbare interne beveiliging

Onze toegangscontrole systemen zorgen ervoor dat bepaalde ruimtes, zoals magazijnen of lokalen, alleen bereikbaar zijn voor degenen die hiervoor geautoriseerd zijn. Het systeem wordt bij een binnendeur geïnstalleerd zodat de ruimte alleen door middel van een code of keycard betreden kan worden. Zo wordt de kans op diefstal binnen het eigen bedrijf geminimaliseerd en worden uw of uw werknemers' materialen veilig gesteld. Een elektronisch toegangscontrole systeem geeft tevens informatie over wie naar binnen mag, waar iemand naar binnen mag en is geweest en wanneer. Kip Beveiligingstechniek biedt diverse proximity systemen die u deze precieze informatie kunnen verschaffen tegen een goede prijs. Daarnaast zijn de systemen eenvoudig om mee te werken dus hoeft u niet op te kijken tegen het onder de knie krijgen van technische processen. Wij helpen u met de installatie en onze eigen technische dienst biedt ter plekke hulp in het geval van storingen.

Onze contactgegevens

Wilt u graag uw pand intern beveiligen en bent u geïnteresseerd in de services van Kip Beveiligingstechniek? Neem dan contact op via email info@kipbeveiliging.nl , via telefoon op (0528)370801 of via de fax (0528)370805. U kunt ook via de website vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud