Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole onderhoud Groningen

Veel bedrijven hanteren toegangscontrole bij hun bedrijf. Dit om te voorkomen dat onbevoegden zomaar in en uit kunnen lopen met een verhoogde kans op diefstal. Het is belangrijk om het systeem regelmatig te laten controleren. Soms zijn ook aanpassingen nodig, bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe medewerkers en verwijderen van medewerkers die niet meer in dienst  zijn. U kunt voor toegangscontrole onderhoud in Groningen terecht bij Kip Beveiliging. Wij zorgen ervoor dat uw systeem altijd up to date is. 

Zorg voor regelmatig toegangscontrole onderhoud in Groningen

Het is belangrijk om het systeem voor toegangscontrole altijd actueel te houden. Met toegangscontrole onderhoud Groningen waarborgt u dit. Het system mag uiteraard ook niet weigeren omdat uw personeel anders niet aan de slag kan. Door het laten plegen van regelmatig onderhoud verkleint u ook de kans op storingen. Een systeem voor toegangscontrole wordt steeds vaker gebruikt door bedrijven. Ook met maar een klein aantal medewerkers is dit een prima manier om uw pand  te beveiligen tegen onbevoegden. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het onderhoud

Wilt u uw systeem voor toegangscontrole laten onderhouden door Kip Beveiliging? Vraag hiervoor dan direct een offerte aan. Uiteraard kunt u ook meer informatie vragen over onze dienstverlening en andere producten. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0528 – 37 08 01. U kunt uw vraag ook stellen of een aanvraag voor een offerte doen via het contactformulier op de website of ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om u de nodige info te verstrekken of u een passende offerte aan te bieden.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>