Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole systemen Drenthe

Goede beveiliging voor bedrijven wordt steeds belangrijker. Het is belangrijk voor u om te weten wie er zich in uw pand bevinden. Wanneer u geen direct zicht hebt op de toegangsdeur, bij voorbeeld omdat deze zich op de begane grond bevindt en uw kantoor op een etage daarboven, dan is het belangrijk om te zorgen voor goede toegangscontrole systemen Drenthe. Zo ziet u direct wie er naar binnen wil en kunt u beslissen of deze persoon wel of geen toegang krijgt. Ook kunt u uw medewerkers door middel van een toegangspasje de elektronische deur laten openen, zodat u wel de zekerheid heeft van goede beveiliging, mar uw medewerkers kunnen wel vrij in en uit lopen.

De toegangscontrole systemen Drenthe zorgen voor extra veiligheid

Wanneer u een bedrijf heeft waar kostbare goederen zijn opgeslagen, zoals bij voorbeeld voorraden of artikelen die voor kwaadwillenden interessant zouden kunnen zijn dan is goede toegangscontrole erg belangrijk. Dit is eveneens van toepassing als u mogelijk te maken kunt krijgen met agressiviteit van bezoekers. Dan is het prettig dat u bepaalde personen bij voorbaat al buiten de deur kunt houden. U kunt kiezen voor toegangscontrole systemen Drenthe met camerabewaking. Zo kunt u meteen zien wie er voor de deur staat en u kunt via de intercom vragen waarvoor deze persoon langskomt. Daarna kunt u zelf beslissen of u wel of niet de deur opent.

Vraag nu een offerte aan voor een goed systeem voor toegangscontrole

Heeft u interesse in een systeem voor toegangscontrole? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij u hierover nader kunnen informeren. U bereikt ons via telefoonnummer 0528 – 37 08 01. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website of stuur een e-mailbericht naar info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud