Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Vergroot interne beveiliging in Zuidwolde, Drenthe met toegangscontroles

Zoekt u naar een manier om de interne beveiliging van uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe te vergroten, kies dan voor toegangscontroles. Via deze manier van beveiliging vergroot u de veiligheid van uw medewerkers en alle eigendommen. Denkt u dat u al veilig bent? Schijn bedriegt, want er worden jaarlijks ontzettend veel inbraken gepleegd in Nederland. Wist u dat er bijvoorbeeld om de 73 seconden wordt geprobeerd om ergens in te breken? Dat komt neer op 450 duizend pogingen per jaar. Met een goedwerkende toegangscontrole verkleint u het risico op een inbraak en de schadelijke gevolgen daarvan.

Intelligente toegangscontrole vertelt u alles in Zuidwolde, Drenthe

Toegangscontrole in Zuidwolde, Drenthe roept inbrekers een halt toe; dat mag duidelijk zijn. Een toegangscontrole biedt u tevens intelligente oplossingen om toegang voor uw medewerkers te regelen. Zo kunt u per medewerker bepalen tot welke ruimtes hij toegang heeft. Ook kunt u altijd terugkijken welke medewerker zich in een bepaalde ruimte heeft bevonden en hoe lang dat bezoek duurde.

Toegangscontroles en andere beveiligingssystemen in Zuidwolde, Drenthe

Natuurlijk heeft KIP naast toegangscontroles nog veel meer beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe. U kunt denken aan de volgende producten en diensten:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting bij een meldkamer

Al deze mogelijkheden vergroten de veiligheid van uw medewerkers en uw bezittingen. Om tot een beveiligingsaanpak te komen die past bij uw organisatie, informeren we u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag uit hoe toegangscontrole is toe te passen binnen uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe. dwolde, Drenthe, neem dan contact met ons op. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud