Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrolesysteem Drenthe

Een goede manier om een pand te beveiligen, dat is wat een toegangscontrolesysteem in Drenthe aanschaffen kan zijn. Het is immers op deze manier mogelijk om beter de controle te houden over wie het pand allemaal betreedt. Wie in Drenthe een dergelijk systeem geïnstalleerd wil hebben laat dit bijvoorbeeld doen door Kip Beveiligingstechniek. Wij hebben hier veel ervaring in. Dit is belangrijk omdat goede installatie een belangrijke factor is in het wel of niet goed kunnen gebruiken van het systeem. Dit is een groot voordeel.

Een toegangscontrolesysteem in Drenthe nodig?

Het aantal redenen om een toegangscontrolesysteem in Drenthe te willen hebben is eindeloos groot. Zo is het bijvoorbeeld zeer belangrijk om onbevoegden buiten het pand te kunnen houden. Door het systeem is hier letterlijk controle over te houden. Mocht er echter wel iemand binnendringen, dan is dat met dit systeem gemakkelijker te achterhalen. Zo werkt het dus ook op deze wijze. Op die manier wordt de kans om slachtoffer te worden van criminele praktijken een flink stuk kleiner gemaakt met het systeem.

Contact met ons opnemen

Om een toegangscontrolesysteem in Drenthe door Kip Beveiligingstechniek te laten installeren is natuurlijk eerst een afspraak nodig. Om vooraf inzicht te krijgen in de kosten is bovendien een offerte aanvragen altijd aan te raden. Dit kan bijvoorbeeld via het contactformulier of via een e-mail naar het e-mailadres: info@kipbeveiling.nl. Ook kan gebeld worden. Dan kan het nummer 0528-370801 worden gebruikt. Ook het mobiele nummer 06-51994508 kan worden gebruikt. Zo kan snel contact worden gelegd en worden gehandeld.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud