Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrolesysteem Drenthe

Heeft u een toegangscontrolesysteem in Drenthe nodig? Het is goed te begrijpen dat u niet wilt dat iedereen zomaar uw pand in en uit kan lopen. Het is dan een goede zet om hier een systeem voor te laten opzetten. Het is wel zo dat een dergelijk systeem door een specialist aangelegd moet worden. Dit is immers een garantie dat het ook echt naar behoren zal werken. Er zijn verschillende methodes om dit voor elkaar te krijgen. Het is dus belangrijk om te bekijken wat het best passend is.

Schade beperken

Naast de betreding van het pand kan het ook zo zijn dat de controle wordt uitgevoerd op specifieke delen van het pand. Denk bijvoorbeeld aan het magazijn. Dit kan hel belangrijk zijn omdat er veel diefstal in bedrijven plaatsvindt die geeneens wordt opgemerkt. Dit betreft spullen die worden meegenomen door bijvoorbeeld de eigen werknemers. Met een systeem dat bepaalde ruimtes afsluiten en eerst toestemming moet verlenen kan dit worden teruggedrongen. Dit scheelt veel financiële schade. Dat maakt het een goede reden om hier als ondernemer voor te kiezen.

Contact opnemen

Wilt u het systeem voor toegangscontrole door ons laten aanleggen? Of heeft u hier eerst nog enkele vragen over waarop u een antwoord zoekt? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld door te mailen naar info@kipbeveiliging.nl of door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons bellen. Dat kan door nummer 0528-37 08 01 of 06-51994508 te draaien. Zo kan er snel actie worden ondernomen voor uw bedrijf.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud