Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Advies over een toegangscontrolesysteem in Groningen

Voor ondernemers kan de diefstal van goederen of bijvoorbeeld elektronica uit een bedrijfspand een grote kostenstrop zijn. Kip Beveiliging raadt ondernemers dan ook aan om gebruik te maken van een toegangscontrolesysteem in Groningen. Dit maakt de beveiliging van uw bedrijfspand veel sterker, dan wanneer u enkel voor losse sleutels zou kiezen. De investering in een dergelijk toegangscontrolesysteem verdient u jaarlijks terug, door een afname in de diefstal van uw spullen, of de hoge kosten voor een beveiliger bij uw pand. 

Zelf in te stellen toegangscontrolesysteem in Groningen 

De mogelijkheden van een toegangscontrolesysteem in Groningen zijn groot! U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen waar u deze systemen monteert. Op deze manier kunt u bepaalde werknemersgroepen toegang geven tot een deel van het pand, welke voor andere medewerkers niet toegankelijk is. Ook kan men een sleutel direct laten blokkeren als deze bijvoorbeeld verloren wordt door medewerkers. Via een handige app volgt u precies wie op welk moment toegang tot het pand hebben gehad. 

Toegangscontrolesysteem in Groningen laten plaatsen 

Wilt u meer weten over het gebruik van een toegangscontrolesysteem in Groningen, of bent u benieuwd of dit ook interessant kan zijn voor uw bedrijf? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Kip Beveiliging. Onze specialisten kunnen u adviseren over de systemen die worden aangeboden voor het verbeteren van de beveiliging van bedrijfspanden. Zo zorgen we er straks samen voor dat inbrekers buiten uw pand blijven en dat medewerkers alleen op de door u gewenste momenten toegang hebben tot ruimtes. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud