Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Advies over een toegangscontrolesysteem in Groningen

Voor ondernemers kan de diefstal van goederen of bijvoorbeeld elektronica uit een bedrijfspand een grote kostenstrop zijn. Kip Beveiliging raadt ondernemers dan ook aan om gebruik te maken van een toegangscontrolesysteem in Groningen. Dit maakt de beveiliging van uw bedrijfspand veel sterker, dan wanneer u enkel voor losse sleutels zou kiezen. De investering in een dergelijk toegangscontrolesysteem verdient u jaarlijks terug, door een afname in de diefstal van uw spullen, of de hoge kosten voor een beveiliger bij uw pand. 

Zelf in te stellen toegangscontrolesysteem in Groningen 

De mogelijkheden van een toegangscontrolesysteem in Groningen zijn groot! U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen waar u deze systemen monteert. Op deze manier kunt u bepaalde werknemersgroepen toegang geven tot een deel van het pand, welke voor andere medewerkers niet toegankelijk is. Ook kan men een sleutel direct laten blokkeren als deze bijvoorbeeld verloren wordt door medewerkers. Via een handige app volgt u precies wie op welk moment toegang tot het pand hebben gehad. 

Toegangscontrolesysteem in Groningen laten plaatsen 

Wilt u meer weten over het gebruik van een toegangscontrolesysteem in Groningen, of bent u benieuwd of dit ook interessant kan zijn voor uw bedrijf? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Kip Beveiliging. Onze specialisten kunnen u adviseren over de systemen die worden aangeboden voor het verbeteren van de beveiliging van bedrijfspanden. Zo zorgen we er straks samen voor dat inbrekers buiten uw pand blijven en dat medewerkers alleen op de door u gewenste momenten toegang hebben tot ruimtes. 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>