Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangssystemen in Drenthe laten monteren 

Een goede beveiliging is essentieel om inbrekers buiten uw kantoorpand te houden. Niet alleen inbrekers mogen geen toegang krijgen tot uw pand, ook medewerkers ziet u liever niet door uw pand lopen buiten kantoortijden. Door gebruik te maken van een toegangssysteem verkleint u het risico op een inbraak of diefstal onder medewerkers aanzienlijk. Kip Beveiliging biedt u hulp bij de installatie van deze toegangssystemen in Drenthe. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd met het gebruik van toegangscontroles binnen bedrijfspanden, kunnen we u altijd een passende en veilige oplossing aanbieden. 

Verschillende soorten toegangssystemen in Drenthe 

Bij de installatie van toegangssystemen in Drenthe heeft u de keuze uit verschillende soorten systemen. Gebruikelijk is het bijvoorbeeld om te werken met een pasjessysteem, die tussen bepaalde tijden te gebruiken zijn. Zo kunt u instellen, dat medewerkers alleen van ’s ochtends vroeg tot net na werktijd toegang moeten kunnen hebben tot uw pand of afgesloten bedrijfsruimtes. Met uw eigen pasje wilt u uiteraard de gehele dag en 7 dagen per week toegang hebben tot het pand. Vergelijkbaar met een dergelijk systeem, is het gebruik van een app op uw mobiele telefoon die enkel in vooraf bepaalde periodes te gebruiken is.  

Advies over toegangssystemen in Drenthe 

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen welke vorm van toegangscontrole het beste bij uw bedrijfspand past, voorzien we u graag van persoonlijk advies. Kip Beveiliging zet de mogelijkheden voor u op een rijtje, evenals de voor- en nadelen van deze toegangssystemen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken, wanneer u ook in uw pand een toegangssysteem wilt laten installeren. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud