Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiliging voor toegang systemen Drenthe

Bent u op zoek naar een specialist in het installeren van betrouwbaar beveiligingsmethoden voor toegang systemen in Drenthe? Dan kunt u terecht bij Kip beveiligingstechniek. Ons bedrijf is gelegen in Zuidwolde en kan diensten leveren in een ruim werkgebied, waardoor u uitstekend een beroep kunt doen op de service die wij leveren. We richten ons specifiek op het leveren van technieken die dienen ter beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming die ongewenste indringers buitenhoudt. 

Wij voorzien u graag van optimale beveiliging

Voor al uw toegang systemen in Drenthe, ongeacht of dit deuren, ramen of garagepoorten zijn, bieden wij optimale technieken om alle toegangswegen voor uw woning of bedrijfspand te voorzien van onmiskenbare beveiliging. Kip Beveiligingstechniek biedt u diensten aan met kwaliteitsgarantie of gebied van beveiligingsinstallaties, bouwkundige beveiliging, brandmeldsystemen, camerasystemen, toegangscontrole en video intercomsystemen. Zo elimineert u de kans op bedreiging voor uw eigendommen, familie, personeel of klanten. 

Neem contact met ons op

Voor toegangssystemen in Drenthe bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. We staan u graag met raad en daad bij en kunnen volledig tegemoetkomen aan al uw wensen. Vraag daarom gelijk een offerte aan, zodat we deze naar uw behoefte kunnen opstellen. U kunt ons bereiken per telefoon op nummer 0528 370801 of bericht ons per mail op info@kipbeveiliging.nl. Ook kunt u online op de website het formulier invullen, dan nemen wij zelf zo spoedig mogelijk contact met u op. We helpen u graag verder. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud