Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiliging voor toegang systemen Drenthe

Bent u op zoek naar een specialist in het installeren van betrouwbaar beveiligingsmethoden voor toegang systemen in Drenthe? Dan kunt u terecht bij Kip beveiligingstechniek. Ons bedrijf is gelegen in Zuidwolde en kan diensten leveren in een ruim werkgebied, waardoor u uitstekend een beroep kunt doen op de service die wij leveren. We richten ons specifiek op het leveren van technieken die dienen ter beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming die ongewenste indringers buitenhoudt. 

Wij voorzien u graag van optimale beveiliging

Voor al uw toegang systemen in Drenthe, ongeacht of dit deuren, ramen of garagepoorten zijn, bieden wij optimale technieken om alle toegangswegen voor uw woning of bedrijfspand te voorzien van onmiskenbare beveiliging. Kip Beveiligingstechniek biedt u diensten aan met kwaliteitsgarantie of gebied van beveiligingsinstallaties, bouwkundige beveiliging, brandmeldsystemen, camerasystemen, toegangscontrole en video intercomsystemen. Zo elimineert u de kans op bedreiging voor uw eigendommen, familie, personeel of klanten. 

Neem contact met ons op

Voor toegangssystemen in Drenthe bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. We staan u graag met raad en daad bij en kunnen volledig tegemoetkomen aan al uw wensen. Vraag daarom gelijk een offerte aan, zodat we deze naar uw behoefte kunnen opstellen. U kunt ons bereiken per telefoon op nummer 0528 370801 of bericht ons per mail op info@kipbeveiliging.nl. Ook kunt u online op de website het formulier invullen, dan nemen wij zelf zo spoedig mogelijk contact met u op. We helpen u graag verder. 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>