Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Veiligheidssystemen Groningen

Wanneer u op zoek bent naar veiligheidssystemen in Groningen, bent u bij Kip Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Ons bedrijf uit Zuiderwolde, slechts op een uurtje afstand van Groningen, bezorgd u door middel van eersteklas service een veilig en vertrouwd gevoel. Wij bezorgen u altijd de juiste systemen voor uw situatie aan uw woning, winkel of bedrijf; onder andere wanneer het gaat om beveiligingsinstallaties, brandmeldsystemen of camerasystemen. Kip Beveiligingstechnieken bezorgt u passende veiligheidssystemen in Groningen. Beveiliging op maat. 

Bent u op zoek naar betrouwbare veiligheidssystemen in Groningen?

Kip Beveiligingstechniek biedt u met bijna 20 jaar ervaring betrouwbare veiligheidssystemen in Groningen met een uitstekende service en persoonlijk contact. Zo is binnen ons bedrijf in Zuiderwolde een eigen technische dienst aanwezig die u helpt met het installeren van uw veiligheidssystemen in Groningen en die in geval van calamiteiten 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar staat. Dus heeft u behoefte aan de beste veiligheidssystemen in uw huis, winkel of bedrijf in Groningen? Neem dan contact op met Kip Beveiligingstechniek.

Neem contact met ons op

Bel ons wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf met uitstekende service dat u de meest betrouwbare veiligheidssystemen in Groningen levert op maat. U kunt ons bereiken op (0528) 37 08 01 of 06 51994508. Ook wanneer u een vrijblijvende prijsopgave wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Of maak een afspraak door te mailen naar info@kipbeveiliging.nl. Wij komen vrijblijvend bij uw woning, winkel of bedrijf langs om te bepalen wat voor u de beste optie is. 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>