Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Veiligheidssystemen Groningen

Wanneer u op zoek bent naar veiligheidssystemen in Groningen, bent u bij Kip Beveiligingstechniek aan het juiste adres. Ons bedrijf uit Zuiderwolde, slechts op een uurtje afstand van Groningen, bezorgd u door middel van eersteklas service een veilig en vertrouwd gevoel. Wij bezorgen u altijd de juiste systemen voor uw situatie aan uw woning, winkel of bedrijf; onder andere wanneer het gaat om beveiligingsinstallaties, brandmeldsystemen of camerasystemen. Kip Beveiligingstechnieken bezorgt u passende veiligheidssystemen in Groningen. Beveiliging op maat. 

Bent u op zoek naar betrouwbare veiligheidssystemen in Groningen?

Kip Beveiligingstechniek biedt u met bijna 20 jaar ervaring betrouwbare veiligheidssystemen in Groningen met een uitstekende service en persoonlijk contact. Zo is binnen ons bedrijf in Zuiderwolde een eigen technische dienst aanwezig die u helpt met het installeren van uw veiligheidssystemen in Groningen en die in geval van calamiteiten 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar staat. Dus heeft u behoefte aan de beste veiligheidssystemen in uw huis, winkel of bedrijf in Groningen? Neem dan contact op met Kip Beveiligingstechniek.

Neem contact met ons op

Bel ons wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf met uitstekende service dat u de meest betrouwbare veiligheidssystemen in Groningen levert op maat. U kunt ons bereiken op (0528) 37 08 01 of 06 51994508. Ook wanneer u een vrijblijvende prijsopgave wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Of maak een afspraak door te mailen naar info@kipbeveiliging.nl. Wij komen vrijblijvend bij uw woning, winkel of bedrijf langs om te bepalen wat voor u de beste optie is. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud