Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Passende woningbeveiliging in Groningen laten samenstellen 

Het zal u niet onbekend zijn, dat een goede woningbeveiliging in Groningen en omstreken van groot belang is om inbrekers buiten te houden. Bij het samenstellen van uw woningbeveiliging heeft u verschillende mogelijkheden! Vaak wordt gedacht dat goede sloten voldoende zijn om een inbreker buiten de deur te houden. In de praktijk blijkt dit niet het geval te zijn! Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u uw woningbeveiliging in Groningen wilt optimaliseren. Kip Beveiliging helpt u hier graag bij! 

Mogelijkheden op het gebied van woningbeveiliging in Groningen 

Voor uw woningbeveiliging in Groningen kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Zo is het populair om voor een combinatie van goede sloten, een beveiligingsinstallatie en bijvoorbeeld een camerasysteem te kiezen. De camera neemt beelden op, die van pas kunnen komen bij het achterhalen van de daders van een inbraak. Daarbij schrikt de camera een inbreker vaak op voorhand al af! Met een beveiligingsinstallatie wordt een inbreker afgeschrikt, als deze uw sloten open heeft weet te breken en in huis staat. U kunt er zelfs voor kiezen om zo’n beveiligingsinstallatie aan te laten sluiten op een meldkamer. 

Professioneel advies over een optimale woningbeveiliging in Groningen 

Wilt u weten op welke manier u uw woningbeveiliging in Groningen verder kunt optimaliseren? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met onze beveiligingsadviseurs. Wij zetten de mogelijkheden die Kip Beveiliging u kan bieden graag op een rijtje. Dit maakt het makkelijker om tot een doordachte keuze te komen voor de beveiliging van uw woning. Ook voor het beveiligen van bedrijfspanden kunt u bij ons terecht. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud