Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Woningbeveiliging Zwolle

Inbraken zijn helaas nog steeds aan de orde van de dag. Daarom kiezen ook steeds meer particulieren ervoor om hun woning te laten beveiligen met camera’s of een alarmsysteem. U hoeft echt geen miljonair te zijn om het slachtoffer te worden van een inbraak. Steeds meer mensen hebben apparaten in huis die voor inbrekers interessant zijn zoals een smart TV, tablets, computers en smartphones. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om na te denken over woningbeveiliging Zwolle. Hiermee verkleint u de kans op een inbraak, inbrekers houden niet zo van huizen waar een alarminstallatie is aangebracht. Mocht het er toch van komen dan zal het alarm ervoor zorgen dat de inbraak in de meeste gevallen niet succesvol zal zijn.

Zorg voor goede woningbeveiliging Zwolle

Wanneer u uw woning laat voorzien van deugdelijke woningbeveiliging Zwolle is de kans groot dat een inbraak u bespaard blijft. Wanneer u een stil alarm laat installeren en er wordt toch ingebroken, wordt direct de politie of de meldkamer gealarmeerd. Zij kunnen dan direct ter plaatse gaan en wellicht de inbrekers op heterdaad betrappen en direct inrekenen. Zeker wanneer er zich in uw woning waardevolle objecten bevinden zoals apparatuur of kunst, is het zeker het overwegen waard om een alarminstallatie te laten aanbrengen door Kip Beveiliging. Waar u voor kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren.

Een vrijblijvende offerte voor uw veiligheid

Wilt u zich ook veiliger voelen in uw huis? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het aanbrengen van woningbeveiliging Zwolle. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0528 – 37 08 01. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook een bericht sturen aan ons e-mailadres, info@kipbeveiliging.nl. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>