Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Meer veiligheid met een brandmeldinstallatie Drenthe

Brand is een zeer ingrijpende gebeurtenis die mensen vaak nog heel lang bij blijft. Of dit nu in uw woning gebeurt of in uw bedrijfspand. De impact is vaak enorm groot, de nasleep duurt vaak weken of maanden. Als een pand volledig in de as wordt gelegd dan kan het soms wel een jaar of langer duren voordat dit is herbouwd. Als uw bedrijf er was gevestigd dan kunt u wellicht maandenlang niet werken en zijn er dus ook geen inkomsten. Met een goede brandmeldinstallatie Drenthe zorgt u ervoor dat een beginnende brand snel wordt ontdekt waardoor grotere schade vaak kan worden voorkomen.

Laat nu een brandmeldinstallatie Drenthe installeren

Wilt u ook voorkomen dat uw pand door brand wordt verwoest, neem dan vandaag nog maatregelen. Wanneer u een brandmeldinstallatie Drenthe laat installeren verkleint u de kans op grote schade door brand. De brandmelders zorgen ervoor dat een beginnende brand snel wordt ontdekt. Het alarm gaat af en u kunt direct de brand proberen te blussen of de hulp van de brandweer inroepen. Een beginnende brand die snel wordt geblust geeft meestal niet zo heel veel schade.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen veiligheid

Wilt u de veiligheid van uzelf, uw gezin of uw personeel vergroten? Laat dan een efficiënte brandmeldinstallatie aanbrengen. Hiermee zorgt u ervoor dat de schade door een brand in veel gevallen wordt beperkt. U kunt contact opnemen met Kip Beveiliging via ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl voor het aanvragen van een offerte. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar telefoonnummer 0528 – 370801.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud