Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Meer veiligheid met een brandmeldinstallatie Drenthe

Brand is een zeer ingrijpende gebeurtenis die mensen vaak nog heel lang bij blijft. Of dit nu in uw woning gebeurt of in uw bedrijfspand. De impact is vaak enorm groot, de nasleep duurt vaak weken of maanden. Als een pand volledig in de as wordt gelegd dan kan het soms wel een jaar of langer duren voordat dit is herbouwd. Als uw bedrijf er was gevestigd dan kunt u wellicht maandenlang niet werken en zijn er dus ook geen inkomsten. Met een goede brandmeldinstallatie Drenthe zorgt u ervoor dat een beginnende brand snel wordt ontdekt waardoor grotere schade vaak kan worden voorkomen.

Laat nu een brandmeldinstallatie Drenthe installeren

Wilt u ook voorkomen dat uw pand door brand wordt verwoest, neem dan vandaag nog maatregelen. Wanneer u een brandmeldinstallatie Drenthe laat installeren verkleint u de kans op grote schade door brand. De brandmelders zorgen ervoor dat een beginnende brand snel wordt ontdekt. Het alarm gaat af en u kunt direct de brand proberen te blussen of de hulp van de brandweer inroepen. Een beginnende brand die snel wordt geblust geeft meestal niet zo heel veel schade.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen veiligheid

Wilt u de veiligheid van uzelf, uw gezin of uw personeel vergroten? Laat dan een efficiënte brandmeldinstallatie aanbrengen. Hiermee zorgt u ervoor dat de schade door een brand in veel gevallen wordt beperkt. U kunt contact opnemen met Kip Beveiliging via ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl voor het aanvragen van een offerte. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk ook bellen naar telefoonnummer 0528 – 370801.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>