Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Met een brandmeldsysteem Drenthe verhoogt u de veiligheid

Vraag je aan een ondernemer “Wat is het ergste dat kan overkomen met uw bedrijf?” dan krijgt u meestal hetzelfde antwoord: Brand. Een brand wordt vaak als erger ervaren dan een inbraak, omdat bij brand de schade vaak veel groter is. Uw pand kan zomaar in zijn geheel verloren gaan, en ook al bent u verzekerd, het zal u hoe dan ook altijd flink geld kosten, Gederfde inkomsten, een te lage uitkering van de verzekering waardoor niet alle schade wordt vergoed. Daarom is een goed brandmeldsysteem Drenthe een absolute must. Zo zorgt u er namelijk voor dat als er brand uitbreekt dit snel wordt ontdekt en gemeld.

Het brandmeldsysteem Drenthe slaat meteen alarm

De uitstekende brandmeldsystemen van Kip Beveiliging slaan meteen alarm als er rookontwikkeling is. Zo kan in veel gevallen erger worden voorkomen. Als een beginnende brand snel wordt ontdekt en geblust, dan blijft de schade in veel gevallen beperkt. Bovendien kunt u in veel gevallen besparen op de kosten voor de verzekering als u kunt aantonen een deugdelijk brandmeldsysteem Drenthe te hebben laten installeren.

Vraag een offerte voor een goed brandmeldsysteem

Wilt u ook rustig gaan slapen omdat u weet dat u bij een brand tijdig wordt gewaarschuwd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een goedgekeurd brandmeldsysteem bij Kip Beveiliging. Wij zorgen er dan voor dat het systeem snel en deskundig bij u wordt geïnstalleerd. U kunt ons bellen voor meer informatie op telefoonnummer 0528 – 370801. U kunt ook direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kipbeveiliging.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>