Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Met een brandmeldsysteem Drenthe verhoogt u de veiligheid

Vraag je aan een ondernemer “Wat is het ergste dat kan overkomen met uw bedrijf?” dan krijgt u meestal hetzelfde antwoord: Brand. Een brand wordt vaak als erger ervaren dan een inbraak, omdat bij brand de schade vaak veel groter is. Uw pand kan zomaar in zijn geheel verloren gaan, en ook al bent u verzekerd, het zal u hoe dan ook altijd flink geld kosten, Gederfde inkomsten, een te lage uitkering van de verzekering waardoor niet alle schade wordt vergoed. Daarom is een goed brandmeldsysteem Drenthe een absolute must. Zo zorgt u er namelijk voor dat als er brand uitbreekt dit snel wordt ontdekt en gemeld.

Het brandmeldsysteem Drenthe slaat meteen alarm

De uitstekende brandmeldsystemen van Kip Beveiliging slaan meteen alarm als er rookontwikkeling is. Zo kan in veel gevallen erger worden voorkomen. Als een beginnende brand snel wordt ontdekt en geblust, dan blijft de schade in veel gevallen beperkt. Bovendien kunt u in veel gevallen besparen op de kosten voor de verzekering als u kunt aantonen een deugdelijk brandmeldsysteem Drenthe te hebben laten installeren.

Vraag een offerte voor een goed brandmeldsysteem

Wilt u ook rustig gaan slapen omdat u weet dat u bij een brand tijdig wordt gewaarschuwd? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een goedgekeurd brandmeldsysteem bij Kip Beveiliging. Wij zorgen er dan voor dat het systeem snel en deskundig bij u wordt geïnstalleerd. U kunt ons bellen voor meer informatie op telefoonnummer 0528 – 370801. U kunt ook direct een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@kipbeveiliging.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud