Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Installatie alarmsysteem Drenthe

Met een alarmsysteem maakt u de kans op een inbraak een stuk kleiner. Veel inbrekers zijn niet gediend dan een alarmsysteem omdat ze liever niet willen worden gestoord tijdens hun ongewenste bezoek aan uw bedrijf. U kunt voor de installatie van een alarmsysteem in Drenthe contact opnemen met Kip Beveiliging. Wij hebben diverse goedgekeurde systemen in ons assortiment en kunnen u adviseren welk systeem in uw situatie het beste passend is. Ook over de diverse opties van een alarmsysteem kunnen wij u uiteraard alles vertellen.

De installatie van een alarmsysteem in Drenthe verkleint de kans op inbraak

U kunt bij het kiezen van een alarmsysteem kiezen voor verschillende opties. Er zijn systemen die alleen een vocaal alarm laten afgaan dat inbrekers in veel gevallen afschrikt. Maar u kunt ook kiezen voor een systeem dat direct contact opneemt met een meldkamer zodat er meteen actie wordt ondernomen om inbrekers wellicht op heterdaad te betrappen. De installatie van een alarmsysteem in Drenthe is dan ook zeker iets om te overwegen. Veel verzekeraars stellen dit ook als eis om de inboedel van uw bedrijf te kunnen verzekeren. 

Vraag een scherpe offerte voor uw alarmsysteem

U kunt direct een offerte aanvragen voor het installeren van een alarmsysteem voor uw bedrijf. U kunt hiervoor een bericht sturen naar ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl. Wilt u meer informatie of liever telefonisch een offerte aanvragen, bel dan naar telefoonnummer 0528 – 37 08 01. Wij staan u  graag te woord met deskundig advies en sturen u desgewenst een offerte.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud