Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Professionele woningbeveiliging in Zwolle gebruiken

U wilt de kans op een inbraak binnen uw woning tot een minimum beperken. Een goede woningbeveiliging in Zwolle is om die reden essentieel! Op welke manier houdt u ongewenste gasten momenteel buiten de deur? Kiest u enkel voor goede sloten op uw voor- en achterdeur, of combineert u deze sloten met aanvullende beveiligingscomponenten? Kip Beveiliging is uw partner in het optimaliseren van uw woningbeveiliging in Zwolle en de omgeving hiervan. Wij maken een inventarisatie van de risico’s die u binnen uw pand loopt en komen vervolgens met een passend advies. Tevreden met ons voorstel? In dat geval installeren we de beveiligingscomponenten graag voor u. 

Mogelijkheden op het gebied van woningbeveiliging in Zwolle 

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van woningbeveiliging in Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten alarmsystemen die tegenwoordig worden aangeboden. Daarbij heeft u de mogelijkheid om een alarmsysteem aan een particuliere meldkamer te laten koppelen. Op het moment dat het alarm geactiveerd wordt, zal de meldkamer u hiervan op de hoogte brengen en indien gewenst een beveiliger sturen. Het is van verschillende factoren afhankelijk, op welke manier uw woning het beste kan worden beveiligd tegen het gevaar van inbrekers. 

Advies over woningbeveiliging in Zwolle 

Laat u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden op het gebied van woningbeveiliging in Zwolle. Samen met u bekijken we welk type woningbeveiliging het beste bij uw woning past. Door de mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten, zal het makkelijker worden om tot een weloverwogen keuze te komen. Neem vrijblijvend contact op met Kip Beveiliging, zodat we u meer over woningbeveiliging in Zwolle kunnen vertellen. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud